Handelsbetingelser

Når du handler på bykp.dk, handler du med bykp.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt er afhængig af om du vælger post nord, GLS, privatomdeling eller hentning.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på bykp.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til

bykp

Bizonvej 2b 

9610 Nørager

Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller byttet til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid. Vi sender hver dag, så det afhænger af postvæsnet!

BETALING

Betaling kan foretages med et Visa/Dankort, Visakort, Mastercard. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos bykp.dk som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og bykp.dk - herunder fortolkning af bykp.dk handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

PERSONDATAPOLITIK

Personoplysninger – bykp.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre. 

Kortoplysninger 

Når du handler hos bykp.dk behandles kortoplysningerne af pensopay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.